"TÜRK YARGI SİSTEMİ İÇERİSİNDE AVUKATLIK MESLEĞİ" SÖYLEŞİ
Tarih: 25.02.2022| Okunma Sayısı: 417

Bayburt Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu tarafından Düzenlenen “ Türk Yargı Sistemi İçerisinde Avukatlık Mesleği “ konulu söyleşiye Baro Başkanımız Av. Serkan PEKMEZCİ, Yönetim Kurulu üyelerimiz; Av. Merve SAKA, Av. M. Mahmut CANMEMİŞ, Av. Adem SÖYLEMEZ, Adli Müzaheret Başkanımız Av. Buğra Han SAYIMER ve Stajyer Avukatlarımız katıldılar.

İlahiyat Fakültesi Dedepaşa Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye akademik personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa ALBAYRAK açılış konuşmasını yaptıktan sonra Baro Başkanımız Av. Serkan PEKMEZCİ konuşmacı olarak kürsüye davet edildi. Sıcak bir sohbet havasında geçen söyleşi akademik personel ve öğrencilerin sorularıyla devam etti.

Söyleşi sonunda Bayburt Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Ümmügülsüm ERDOĞAN Baro Başkanımız Av. Serkan Pekmezci’ ye hediyelerini takdim etti.

Söyleşiyi düzenleyen başta Bayburt Üniversitesi ve Adalet Meslek Yüksek Okulu Yönetimine nazik davetlerinden ve misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

BAYBURT BAROSU BAŞKANLIĞI

24.04.2024
AV. SERKAN PEKMEZCİ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.