“ İNSAN HAKLARININ GERÇEKLEŞMESİNDE AVUKATIN ROLÜ ” SÖYLEŞİ

                                                                                

Bayburt Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu tarafından Düzenlenen “ İnsan Haklarının Gerçekleşmesinde Avukatın Rolü  “ konulu söyleşiye Baro Başkanımız Av. Serkan PEKMEZCİ, Yönetim Kurulu üyelerimiz; Av. Ferit TÜRK, Av. Yeşim CİBALİ, Av. Adem SÖYLEMEZ ve Av. Yakup TULUĞ katıldılar.
İlahiyat Fakültesi Dedepaşa Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye akademik personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Yasin ALTAY’ ın Moderatörlüğünde başlayan söyleşinin açılış konuşmasını Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa ALBAYRAK yaptı. Baro Başkanımız Av. Serkan PEKMEZCİ ve Baro Başkan Yardımcımız Av. Ferit TÜRK konuşmacı olarak kürsüye davet edildi. İnsan Haklarının tarihsel süreci ve Savunma makamı olan Avukatlık mesleğinin anlatıldığı ve sıcak bir sohbet havasında geçen söyleşi akademik personel ve öğrencilerin sorularıyla devam etti.
Söyleşi sonunda Bayburt Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa ALBAYRAK Baro Başkanımız Av. Serkan PEKMEZCİ’ ye, Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Teoman İSKENDER Baro Başkan Yardımcımız Av. Ferit TÜRK’ e hediyelerini takdim ettiler.
Söyleşiyi düzenleyen Bayburt Üniversitesi ve Adalet Meslek Yüksek Okulu Yönetimine nazik davetlerinden ve misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
BAYBURT BAROSU BAŞKANLIĞI